Den avancerede søgedialog


Skærmaftryk af den avancerede søgedialog.

Den avancerede søgedialog bruges til at lave Søgespillelister. den tillader dig at lave en finkornet søgning mellem alle de forskellige mærker i din samling af sange.

For oven i dialogen, kan du indskrive navnet på din søgespilleliste. Derpå kan du definere dine søgekriterier i gruppen Søgekriterier.

For oven i gruppen Søgekriterier er der to radioknapper, Match nogen af følgende og Match alle de følgende. Hvis du vælger Match enhver af de følgende, så vil enhver tilpasning til en af betingelserne du definerer inkludere sangen i spillelisten. Ellers skal alle betingelser du definerer matche for at inkludere sangen i spillelisten.

Under radioknapperne er betingelsesdefinitionerne. Du kan tilføje flere betingelser ved at bruge Mere-knappen, og fjerne betingelser ved brug af Færre-knappen. Enhver betingelse du efterlader blank bliver ignoreret, så du behøver ikke at bruge Færre for at eliminere tomme betingelser.

Hver betingelsesdefinition har tre dele: Mærkevælgerlisten til venstre, den matchende stilliste til højre og søgeteksten i midten. Mærkevælgeren lader JuK vide hvilket mærke du ønsker at søge efter teksten i. Hvis du vælger det specielle mærke "<Alt synligt>", så vil ethvert mærke som du kan se i samlingslisten kunne blive brugt til at matche søgeteksten.

Matchstillisten lader JuK vide hvilken søgningsmetode der skal bruges. Søgemetoderne du kan bruge er som følger:

Normal matchning

Dette er standard matchende stil. Den søger efter den givne tekst hvorsomhelst i det valgte mærke, ignorerende versaltype. For eksempel vil en søgning efter mode i kunstnermærket passe med Depeche Mode.

Versalfølsom

Denne søgning er ligesom Normal, bortset fra at søgningen skal matche den nøjagtige versaltype af teksten.

Mønster-matchning

Dette er den kraftigste søgemetode. Søgeteksten du skriver vil definere et regulært udtryk der bruges til at søge indeni mærket. Regulære udtryk går ud over omfanget af denne dokumentation,men programmet KRegExpEditor kan hjælp dig med at lave et regulært udtryk. JuK bruger Qt's stil for regulære udtryk.

Vælg blot de betingelser du ønsker at inkludere i din søgning, og klik på O.k. for at lave din søgespilleliste.